Kosova

Edhe Tetova nderon heroin Afrim Bunjaku

Qytetarë të Tetovës sonte kanë ndezjr qirinj në nderim të veprës së policit të Kosovës Afrim Bunjaku i cili ra në krye të detyrës.

Në sheshin e këtij qyteti është vendosur fotografia e heroit Bunjaku, si dhe janë ndezur qirinj.