Kulturë

Krenar Arifi

Kitarist

Fanny Leeb, vajza e humoristit të njohur në Francë, Michel Leeb, pas daljes së albumit të saj të parë me titull “Travel”, u shfaq me kitaristin kosovar, Krenar Arifi, në Montreux Jazz.

Njëmbëdhjetë këngët e saj të kompozuara bashkë me Kenin (Krenar Arifi, kitarist), përmbajnë shpirtin dhe influencat e jazz-it, pop-it dhe soul-it.

Një sërë fotografish tregojnë për atmosferën e nxehtë që mbretëronte në brigjet e liqenit të Montreux.

Krenar Arifi1 Krenar Arifi2 Krenar Arifi3 Krenar Arifi4

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriKrenar Arifi
  • Prejardhja:Ferizaj-Kosovë
  • Vendi ku vepron: Lozanë-Zvicër
  • Profesioni:Kitarist

  WHO’S WHO të tjera