Fun

Enver Hoxhaj nuk di të bëjë shqiponjën, bëhet hit në internet

Në foton familjare të anëtarëve të kabinetit të Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë në Pejë, kryeministra, zëvendëskryeministra e ministra kanë bërë simbolin e shqiponjës me duar.

Në një foto që po qarkullon në rrjetet sociale, zëvendëskryeministri i Qeverisë së Kosovës, Enver Hoxhaj, shihet se nuk di ta bëjë simbolin e shqiponjës të flamurit kombëtar, përcjell albinfo.ch.

Kjo ka shkaktuar shumë reagime në internet, dhe fotografia është shpërndarë me të madhe.

Hoxhaj nuk ka reaguar në lidhje me këtë rast, derisa komentet ishin nga më të ndryshmet, që nga kritikat, dhe duke e kuptuar se ishte vetëm një ngatërresë.