Futboll

„Eny Cup – KF Dardania SG“, turnir në futboll të vogël në St.Gallen

Në St Gallen të Zvicrës, klubi futbollistik "Dardania" në St.Gallen,  më 11 dhe 12 janar 2019, është nikoqir i turneut më të madh të futbollit të vogël «Eny Cup - KF Dardania SG»

Në garë do të marrin pjesë 64 ekipe, kryesisht shqiptare, të cilat vijnë nga e tërë Evropa. Në një garë që tashmë është bërë tradicionale në Zvicër,  përveç futbollit në nivel të larte do të ketë edhe argëtim me artistë shqiptarë edhe shume surpriza të tjera për shikuesit.

Finalja do të transmetohet live të dielën ne ora 18.00 ne RTK.