Koronavirusi: çast pas çasti

Federata e Mjekëve nga Diaspora kërkon ndryshimin e protokolleve në trajtimin e Covid-it

Federata e Mjekëve nga Diaspora ka bërë apel për ndryshimin e protokollit të kurimit të COVID-19 në Shqipëri dhe trojet shqiptare dhe se në të kundërtën mosndryshimi i tij nuk është i tolerueshëm, pasi humbasim jetë të shqiptarëve, transmeton albinfo.ch.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI