Portrete të firmave

Forumi i Gjenevës bashkoi një numër të madh ndërmarrësish shqiptarë e zviceranë

Forumi shqiptaro-zviceran (Real Estate, investime dhe financa), i mbajtur të premten (19.04.2024) në Centre de l’Espérance/8 Oak në Gjenevë, ishte një takim, i cili i ka bërë bashkë një numër të madh ndërmarrësish shqiptarë e zviceranë. Me një pjesëmarrje impresive prej rreth 200 vetash, forumi ishte organizuar nga albpoint, ndërsa platforma mediale albinfo.ch është partner medial i këtij organizimi ekonomik dhe ishte edhe një dëshmi për punën e përkushtuar dhe prej pionieri që kjo platformë po bën edhe në fusha që kalojnë informimin e diasporës shqiptare, që është angazhimi i saj primar.

Video reportazh:

Video live nga Forumi:

Më shumë fotografi: Foto galeri: Forumi shqiptaro-zviceran në Gjenevë