Kosova

Gërvalla bisedon me Schalenberg në telefon, kërkon njohjen e 5 vendeve të BE-së

Kryediplomatja e Kosovës, Donika Gërvalla ka njoftuar se ka zhvilluar një bisedë telefonike me kancelarin e Austrisë, Alexander Schalenberg, shkruan Albinfo.ch.

“Integrimi euroatlantik i Kosovës dhe njohja nga pesë vendet e BE-së që nuk e kanë njohur Kosovën është çelësi i një Ballkani Perëndimor të sigurt dhe të qëndrueshëm”, shkroi në Twitter Gërvalla.

Gërvalla shtoi se ka biseduar me Schalenberg në telefon për sfidat aktuale të sigurisë dhe marrëdhëniet dypalëshe.