Të tjera

Gjukanoviq pas humbjes: Mali i Zi ka zgjedhur, e respektoj rezultatin

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq i cili humbi garën zgjedhore presidenciale pas rezultateve e ka uruar kundërshtarin e tij.

Sipas tij, Mali i Zi ka zgjedhur dhe e respekton këtë zgjedhje.“Zgjedhjet kanë përfunduar. Mali i Zi ka zgjedhur. Unë e respektoj këtë zgjedhje. Përgëzoj Jakov Millatoviqin. Uroj të jetë president i suksesshëm. Nëse ai është i suksesshëm, kjo do të thotë se Mali i Zi do të jetë një vend i suksesshëm”, deklaroi Gjukanoviq.