Kosova

Ekspozita ndërkombëtare, Kosova përmes fotografive profesionale, nga Bujar Gashi

Bibloteka Kombëtare e Kosovës mbushet me fotografi profesionale nga Bujar Gashi

Pa dyshim se Kosova është në mesin e vendeve më të bukura si për nga natyra, ashtu edhe vendeve historike, kulturore. Për këtë është përkujdesur fotografi profesional, Bujar Gashi, që të përfaqësojë Kosovën në ekspozitën ndërkombëtare “Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit” mes disa shteteve konkurruese, shkruan albinfo.ch.

Ekspozita është hapur dje në Biblotekën Kombëtare të Kosovës dhe do të vazhdojë të jetë e hapur deri më datë 17 maj.

Në hapjen e ekspozitës të pranishëm ishin shumë personalitete, si ambasadori hungarez në Kosovë, H.E. Dr. József Bencze, dhe komandanti i KFOR-it, Gjeneralin Kajar. Po ashtu, të pranishëm ishin edhe shumë personalitete të institucionit më të lartë kulturor të Kosovës, nga Ministria e Kulturës etj.

Në ceremoninë e hapjes së ekspozitës fotografike “Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit”, Bujar Gashi po përfaqëson denjësisht shtetin e tij, Kosovën.

Më poshtë po ju sjellim pamje nga ekspozita:

Mund të jetë art në lidhje me: 2 persona

Mund të jetë një imazh i 8 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë, kostum dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë art

Mund të jetë një imazh i pemë dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i natyra, pemë, mal dhe teksti që thotë "-Katarzyna Gubrynowicz"