LIFESTYLE

“Inspiration DVF Award” nderon Katy Perryn

Këngëtarja e njohur Amerikane, Katy Perry, u nderua me çmimin “Inspiration DVF Award” në ceremoninë e dhjetë të organizuar nga Diane von Furstenberg në Brooklyn të New York-ut.

Perry u nderua për shfrytëzimin e zërit të saj për çështje të shumta filantropike. Ajo tha se dnihet e emocionuar dhe për këtë sukses tha se është mërit e madhe e ëma e saj.

“Nëna ime është një person zemërgjerë. Dhe, unë shpesh mendoj për të dhe mënyrën se si ajo ishte gjithmonë personi i fundit që ulej në tryezë për të ngrënë darkë, sepse sigurohej që askush të mos mbetej i uritur. Pastaj e kujtoj sa jo-vetjake është ajo. Gjithnjë bëhem shumë emocionale kur flas për nënën time. Por po, mendoj që inspirimi për tu marrë me filantropi më vjen pikërisht nga ajo”, deklaroi Perry.