Vera në Vendlindje

Jalë: Hapet shkolla verore me të rinjtë nga Diaspora

 

Në kuadër të programit të praktikave për të rinj nga Diaspora, Kosova, Republika e Shqipërisë e viset tjera shqiptare, sot në Jalë u hap shkolla verore për Administratorët e Rinj Publikë.

Nga Ministria e Diasporës e Kosovës bëjnë të ditur se po marrin pjesë 300 të rinj, transmeton albinfo.ch.

Bëhet fjalë për bashkëpunimin në mes të Ministrisë së Diasporës së Kosovës dhe Ministrisë së Mirëqenies Sociale e Rinisë në Republikë e Shqipërisë


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI