Sporti

Kameramani anglez në 1997-ën xhironte luftën e Kosovës, mbrëmë ndeshjen me Anglinë

Chris James është kamermani i cili ka një histori të veçantë, ai gjatë viteve 1997 ka xhiruar luftën e Kosovës, ndërsa të martën mbrëma pas 22 vite, James ka xhiruar ndeshjen ndaj Anglisë.

Në ndeshjen e mbrëmshme mes Kosovës dhe Anglisë, ishte edhe një histori e veçantë në vete.

Chris James është kameramani anglez, i cili ka xhiruar kohët e luftës në Kosovë dhe pas 22 vjetësh ai ka xhiruar prapë në ndeshjen futbollistike Kosovë – Angli.

James ka pasur fatin të incizojë edhe ndeshjen në mes të Kosovës dhe Anglisë të zhvilluar në St Mary’s të Southamptonit, ku përfundoi me fitoren 5-3 të vendasve.

Ky është postimi i tij në Twiter

“Më 1997 në vijën e parë frontale të Kosovës dhe më 2019 në vijën e fushës – dhe asnjëherë një hap prapa. Kameramani Chris James”, shkruan gazetari Gabriel Clarke.