Maqedonia

Kasami: Më 8 maj do të fitojmë, do ta përmbysim rezultatin

Koalicioni VLEN ka mbajtur një konferencë për media pas rezultateve të.para për preaident të Maqedonisë së Veriut.

Bilall Kasami deklaroi para mediave se BDI ka humbur legjitimitetin dhe se arriti të shkatërrojë mundësinë për një president shqiptar të Maqedonisë së Veriut.

“Në zgjedhjet e 8 majit ne do të fitojmë dhe do ta përmbysim rezultatin”, tha Kasami.

Deklarimi i VLEN vjen pas shpalljes së fitores së kundër-kandidatit Bujar Osmani i cili e shpalli fitoren në raport me koalicionin VLEN në siç tha mbi 40 mijë vota diferencë