Kosova

Kompania SHEHU, në mesin e 15 kompanive pjesëmarrëse në panairin Swissbau

Kompania SHEHU do të jetë në mesin e 15 kompanive pjesëmarrëse në panairin Swissbau, shkruan albinfo.ch.

SHEHU është ndër kompanitë lidere dhe e specializuar në përpunimin e produkteve PREMIUM nga druri masiv.

SHEHU ofron produkte dhe shërbime inovative si dizajni i brendshëm, druri, metali dhe xhami.

Kompania “SHEHU” është e familjarizuar me kërkesat e konsumatorëve zviceranë sepse produktet tona kanë gjetur vend në shtëpitë zvicerane më shume se një dekadë më parë

Kompania “SHEHU” është kompani me një traditë shumë të gjatë në fushën e përpunimit të drurit. Fillimisht ka nisur si biznes familjar i cili ka punësuar vetëm anëtarët e familjes, por në vitet e pasluftës kompania është zgjeruar shumë dhe aktualisht punëson gjithsej 61 punëtorë. “Mirëpo, nisur nga trendët e rritjes se kompanisë, në vitin 2023 presim që ta kalojmë numrin prej 100 të punësuarve”, thotë Kreshnik Shehu, themelues dhe pronar i kompanisë

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
albinfo.ch Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.