Kosova

KQZ-ja vendos të rinumërohen 23 vendvotime

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka vendosur që të rinumërohen 23 vendvotime të zgjedhjeve të lokale të 17 tetorit. Tetë nga vendvotimet janë për kryetar komune, ndërsa 15 për kuvende komunale.

Kryeshefi i Sekretariatit, Burim Ahemtaj, tha këto rinumërime janë për shkak të parregullsive teknike dhe mospërputhjeve të formularëve teknikë.

Anëtarët e KQZ-së ngritën si shqetësim anulimin e tërësishëm të disa fletëvotimeve me kusht, ku ndër ta kërkuan gjitha keqpërdorimet të dërgohen në prokurori.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI