Sport

Adrian Nikçi

Futbollist

Adrian Nikçi, ish lojtar i përfaqësueses U21 të Zvicrës, në sezonin e kaluar ishte huazuar për një vit nga Hannoveri i Bundesligës gjermane në FC Thun të superligës së Zvicrës. Por, ndërkohë merret vesh se Nikçi edhe këtë vit do të “dimërojë” në Zvicër. Kësaj here ai do ta ndërrojë klubin, gjegjësisht do të luajë për FC Young Boys, duke mbetur në kantonin e njëjtë, Bernë.

Sa ka qëndruar në FC Thun, 24 vjeçari nga Cyrihu ka luajtur në 16 ndeshje dhe ka shënuar 3 gola.

Në FC Young Boys Nikçi do të zëvendësojë Matas Vitkieviz-in e lënduar, i cili nuk do të jetë në gjendje të luajë më gjatë tërë vitit 2014.

Adriani do të paraqitet nesër në stërvitje me ekipin e tij të ri, në Bernë.

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriAdrian Nikçi
  • Prejardhja:Sarajev-Bosna
  • Vendi ku vepron:Bernë-Zvicër
  • Profesioni:Futbollist

  WHO’S WHO të tjera