Maqedonia

Maqedoni: Deri në orën 18:30 votuan 48.46% të votuesve

KSHZ në Maqedoninë e Veriut njoftoi pak më parë përmes një konference për media se procesi zgjedhor ka kaluar i qetë dhe ka pas dalje relativisht të madhe të qytetarëve.

Sipas tyre, dalja deri në orën 18:30 ka qenë 48.46%.