Diversité

Mërgimtar dhe politikan zviceran

Ende shumë pak politikanë zviceranë kanë mbiemër me origjinë emigrante. Me afrimin e zgjedhjeve federale 2015, emisioni Diversité eksploron temën e angazhimit në politikë të kandidatëve zviceranë me origjinë emigrante.