Diversité

Migrimet , refugjatët, azili : Cilat janë sfidat shëndetësore ?

Shifrat në rritje të azilkërkuesve dhe refugjatëve pasqyrojnë një migrim historik në botë . Këta njerëz , të cilët janë shpesh në ankth , kanë nevoja të veçanta shëndetësore . Për të kuptuar më mirë dhe për t’iu përgjigjur kësaj sfide , trajnimi transdisciplinar është ofruar për trupin e profesionit mjekësor zviceran .


 Të tjera nga Diversité