Kosova

Miratohet projektligji për njohjen dhe konvertimin e patentave mes Shqipërisë dhe Italisë

Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave është miratuar vendimi për miratimin e marrëveshjes ndryshuese, me shkëmbim notash, të marrëveshjes ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Italisë, mbi njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit me qëllim konvertimi, miratuar me vendimin nr.209, datë 29.3.2021, të Këshillit të Ministrave, përcjell albinfo.ch.

Miratimi i këtij vendimi i hap rrugë njohjes së ndërsjellë të patentave në të dyja vendet dhe konvertimin e tyre nga qytetarët rezidentë në secilin prej shteteve.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI