Kosova

MPJD organizon manifestim kulturor për nder të Pavarësisë në Munih

Manifestimi do të mbahet të shtunën, më 22.2.2020

MPJD, në bashkëpunim me shoqatën “Sali Çeku” nga Munihu (Gjermani) organizon manifestimin kulturor për nder të Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës – 17 Shkurtit, që do të realizohet më 22.2.2020 në Munih.

Në këtë manifestim kulturor do të marrin pjesë bashkatdhetarë, shoqata kulturore e mysafirë nga jeta politike e shoqërore në Gjermani, si dhe përfaqësues nga Konsullata e Kosovës në Munhen.

Vendi i realizimit – Adresa: Borschtallee 26.80804- Munhen