Diversité

Muslimanët në Zvicër: çfarë bashkëjetese?

Pas ngjarjeve të përgjakshme në Paris, emisioni Diversité ka vajtur të shikoj se si zhvillohet bashkëjetesa me qytetarët  myslimanë në një qytet si Renens. Cilat janë sfidat e të jetuarit së bashku dhe çfarë është ndikimi i lajmeve në cilësinë e marrëdhënieve në mes banorëve të këtij qyteti?


 Të tjera nga Diversité