Kosova

Nga tani thirrjet mes Ballkanit dhe Evropës kushtojnë më lirë

Nga ky muaj, pra 1 tetori, qytetarët e vendeve të Ballkanit Perëndimor do të komunikojnë më lirë me vendet e Evropës në kuadër të romingut.

Marrëvëshja për reduktimin e tarifave roming, e firmosur në Tiranë gjatë samitit BE – Ballkani Perëndimor në dhjetor 2022, vlerësohet si një provë reale e përfitimeve që sjell bashkëpunimi për qytetarët dhe bizneset e rajonit.