Portrete të firmave

Një vështrim prapa skenave në kompaninë Andmore AG

Kjo kompani, e njohur për shërbimet e saj gjithëpërfshirëse të biznesit dhe sistemet inovative të prokurimit, na ftoi në një event emocionues dhe informues. Nikoqirë të mbrëmjes ishin Gjim Dodaj dhe Fran Topalli

Dje patëm kënaqësinë të hidhnim një sy prapaskenave në andmore AG si pjesë e një tryeze të rrumbullakët të swissalbs. Kjo kompani, e njohur për shërbimet e saj gjithëpërfshirëse të biznesit dhe sistemet inovative të prokurimit, na ftoi në një event emocionues dhe informues. Nikoqirë të mbrëmjes ishin Gjim Dodaj dhe Fran Topalli.

Aktiviteti filloi me hapjen nga anëtari i bordit të Swissalbs, Burim Hasani. Më pas, Fran Topalli na prezantoi me botën e andmore AG dhe tregoi historinë magjepsëse të kompanisë: nga fillimet e saj modeste në një magazinë në Dottikon deri tek suksesi aktual si furnizues për SMW-të e mëdha. Kjo histori zhvillimi ilustron forcën inovative dhe frymën sipërmarrëse që qëndron pas kompanisë dhe më shumë se kaq.

Ne mësuam më shumë për ofertat e tyre të specializuara, duke filluar nga veshjet e personalizuara të punës deri te zgjidhjet inovative, inteligjente dhe të personalizuara mbështetëse. Veçanërisht mbresëlënës ishte prezantimi i zgjidhjeve të tyre softuerike të personalizuara, të cilat mundësojnë integrim efikas dhe pa probleme në strukturat ekzistuese të korporatave.

Pas prezantimit, ne u udhëzuam nëpër departamente të ndryshme. Kështu ne patëm mundësinë shihnim nga dora e parë se si zhvillohen dhe zbatohen zgjidhjet individuale të andmore. Punonjësit ishin shumë të hapur dhe me dëshirë u përgjigjeshin të gjitha pyetjeve, gjë që mundësoi një pasqyrë të thellë të proceseve të punës dhe kulturës së kompanisë.

Pas turneut informativ, na priste një darkë komode me grill, e cila u zhvillua në një kopsht të gjerë. Atmosfera ishte e relaksuar dhe ofroi mundësinë e përkryer për të shkëmbyer ide në një frymë të relaksuar dhe për të thelluar përshtypjet e fituara. Ushqimi i shijshëm, shoqëria e mirë dhe mbrëmja e bukur e verës kontribuan për ta bërë këtë event një eksperiencë krejtësisht të suksesshme.

Veçanërisht binte në sy bujaria dhe mikpritja e nikoqirëve. U bë e qartë se kompania, pos që vlerëson cilësinë më të lartë në shërbimet e saj, këtë e bën edhe në mënyrën se si ruan marrëdhëniet dhe organizon evente.

Në mbrëmje, aktiviteti u përmbyll me një demonstrim mbresëlënës nga shoqata “Faszination Eisenbahn”. Anëtarët e klubit prezantuan trenat e tyre model të detajuar, të cilët ofrojnë një atraksion për shumë aktivitete në grup. Edhe bordi i shoqatës iu drejtoi të ftuarve disa fjalë dhe theksoi rëndësinë e hekurudhës si trashëgimi kulturore dhe teknike. Ky demonstrim ishte një tjetër moment kulmor i mbrëmjes dhe i magjepsi entuziastët dhe laikët e hekurudhave.

Si përfundim, mund të thuhet se vizita në andmore AG ishte një përvojë e vlefshme. Kombinimi i njohurive të specializuara, zgjidhjeve inovative dhe mikpritjes së ngrohtë la një përshtypje të qëndrueshme. Ne dëshirojmë të falënderojmë dhe më shumë, tryezën e rrumbullakët swissalbs dhe shoqatën Faszination Eisenbahn për këtë ditë të pasur dhe të këndshme.