Lajme

Presidentja e Zvicrës kritikon OKB-në

Në fjalimin e hapjes së Presidentes Zvicerane, Simonetta Sommaruga të mërkurën në mbrëmje në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, ajo dha një kritikë të ashpër ndaj vendeve anëtare. Është 75 vjetori i organizmit global, por ajo theksoi se ka akoma luftëra, më shumë refugjatë se kurrë, katastrofa klimatike, uri dhe varfëri të përhapur dhe diskriminim ndaj grave, asnjëri prej tyre nuk tregon OKB në një dritë të mirë, shkruan Swissinfo.ch, përcjell Albinfo.ch.

Në vijim mund ta ndiqni fjalimin e presidentes së Zvicrës

https://www.swissinfo.ch/eng/multimedia/uder-fire_swiss-president-criticises-un-member-states/46054458?utm_content=o&utm_campaign=own-posts&utm_medium=socialflow&utm_source=Facebook