Lajme

Prezantimi i vlerave kulturore shqiptare në Elb-Filarmoninë e Hamburgut

“Kori i botës” në Hamburg bashkon njerëz dhe këngë nga të gjitha rajonet e botës. Identiteti, shtëpia dhe shpresa, janë temat kryesore në këtë event.

Në Elb-Filharmoninë e Hamburgut, në koncertin e mbajtur thuajse në çdo vit, mes të cilash kishte edhe vlera kulturore shqiptare, edhe në këtë vit Hava Bekteshi do të përfaqësojë në mënyrën më të mirë kulturën shqiptare përmes çiftelisë në Elb-Filharmoninë e Hamburgut në Gjermani, e cila pritet të mbahet shumë shpejt, shkruan albinfo.ch.

Duhet theksuar se Hava Bekteshi është femra shqiptare e suksesshme, e cila jeton në Hamburg të Gjermanisë, ku përtej profesionit të saj si ekonomiste, ajo tashmë është bërë e njohur për publikun gjerman dhe shqiptar edhe përmes instrumentit të saj, çiftelisë, shkruan tutje albinfo.ch.

Me talentin e saj, Hava ka arritur të depërtojë mjaft mirë, me paraqitjen muzikore në Filarmoninë e famshme të Hamburgut (Elbphilarmonie), duke u bërë shqiptarja e parë, e cila ka futur instrumentin tonë në Filarmoni. /Albinfo.ch

Më poshtë Albinfo.ch ju sjell disa foto nga Elb-Filarmonia e Hamburgut:

 

Fotografia e Mërgata Shqiptare Në Gjermani

Fotografia e Hava Bekteshi

Fotografia e Hava Bekteshi

Fotografia e Mërgata Shqiptare Në Gjermani