Portrete të firmave

Prime Travel dhe Alarcha Hotels, iftar për agjentët në Mercure Hotel Prishtina

Në ambientet e mrekullueshme të hotelit më të ri në Prishtinë, Mercure Hotel Prishtina, pjesë e zinxhirit ACCOR të hoteleve nëpër gjithë botën, u organizua promovimi i ofertave nga ALARCHA HOTELS – SIDE, organizuar dhe orkestruar nga PRIME TRAVEL TOUR OPERATOR.

Me këtë rast u shtrua edhe një iftar për nder të muajit të madhërishëm të Ramazanit dhe mikpritja nga stafi i Mercure Hotel Prishtina ishte në nivelet më profesionale. Ky hotel u rekomandua edhe për grupe dhe turistë ndërkombëtarë, apo edhe për bashkatdhetarët tanë nga Zvicra, Gjermania e më gjerë.

HOTEL ALARCHA gjendet në zonën e Sides dhe tani ka sezonin e tretë të operimit që nga dita e hapjes, andaj është hotel i konsoliduar, relativisht me ambiente luksoze prej më shumë se 350 dhomash. Ka një organizim kompakt të plazhit dhe pjesës së pishinave. Menaxhmenti i ri në hotel vjen me një  eksperiencë 30-vjeçare në menaxhimin e hoteleve luksoze nga zona e Belegut dhe tashmë këtu kishim rastin që përgjatë trajnimit të agjentëve dhe iftarit të shtruar të njoftojmë të gjithë klientët se përmes operatorit PRIME TRAVEL ne do të sjellim një super DUMBO SPECIAL ofertë që arsyeton vlerën e pagesës për atë që merr në këmbim të shënimit për çmim.

ALARCHA HOTEL, TURKIYE / Fluturimi me SunExpress

  • Fluturimet fillojnë nga muaji prill,
  • Rezervimet duhet të bëhen manualisht, te grupet tona në What’s app dhe ne i vendosim rezervimet tuaja në sistem.

475 EURO PERSONI – Checkin në prill, 6 net / 7 ditë,
+ 1 fëmijë deri në 11.99 vjeç vetëm 220 euro neto,
Çmimi për 7 net: +45 euro për person,
Seaview: +30 euro personi.

499 EURO PERSONI – Checkin në maj, 6 net / 7 ditë,
+ 1 fëmijë deri në 11.99 vjeç vetëm 220 euro neto,
Cmimi për 7 net: +50 euro për person,
Seaview: +30 euro personi.

Në çmim përfshihen:

  • Fluturimi direkt me SuneSpress
  • Hoteli me koncept All Inclusive
  • Transferi
  • Të gjitha taksat

1 GB -ESIM falas dhe llogari në platformën KUDOSIM