Zvicër

Primetravel vjen për ju edhe në Cyrih!

Kompania kosovare turistike « Primetravel » një emër i njohur sidomos me klientelën VIP të Kosovës duke i derguar për pushime në vende  dhe hotele të njohura luksoze në mbarë botën, ka hapur zyrën e saj në Cyrih, për të qenë më afer klienteve të këtushëm.

Te premtën, më 29 shtator, në mbrëmje në ambeintet e hotelit Marriot në Cyrih, pronari i agjencionit, Fisnik Dragusha, do të pret mysafiret për t‘i njoftuar nga afër mbi projektet dhe synimet e agjencionit në Zvicër.

Në këtë hapje të zyres « Primetravel » jane të ftuar të gjitha agjencionet shqiptare që veprojne në Zvicer dhe vendet perreth, që të marrin pjese në formë të një workshopi apo shkëmbimi të mundesive për bashkëpunim.

Prime travel njihet me një eksperiencë shumëvjecare, një gamë të gjerë paketash të udhëtimeve, apo vetëm bileta fluturimi, hotele, udhëtime në grup dhe shumë më tepër

Më shumë për primetravel ne linkun në vijim: https://www.instagram.com/primetravelch/