Lajme

Punët që do të paguhen më pak gjatë vitit 2023  

Zgjedhja e profesionit tuaj të ardhshëm varet nga disa faktorë, por shpërblimi mbetet një element i rëndësishëm. Këto janë profesionet më të paguara në vitin 2023.

CEO i një kompanie

Një Drejtor Ekzekutiv është pozicioni më i lartë ekzekutiv në një kompani dhe gjithashtu një nga punët më të paguara.

Drejtor administrativ dhe financiar

Një tjetër pozicion drejtues ekzekutiv i cili logjikisht përfiton nga një pagë e mirë është drejtor administrativ dhe financiar.

Analist financiar

Punët në financa janë veçanërisht fitimprurëse, por nuk janë për të gjithë. Ky profesion është për ata që mund të luajnë mirë me numrat, kanë një fuqi të madhe të analizës së statistikave dhe durim.

Kontabilist

Një funksion thelbësor për kompanitë, kontabilistët e autorizuar mund të gjenerojnë të ardhura të konsiderueshme.

Konsulent

Profesionet e konsulencës jo vetëm që paguhen mirë që në fillim (rreth 5,500 dollarë në muaj për një të ri), por ato ofrojnë gjithashtu perspektiva shumë të rëndësishme zhvillimi.

Avokat

Profesioni ligjor i nënshtrohet konkurrencës intensive, por nëse ecni mirë, mund të prisni një pagë shume të kënaqshme si bashkëpunëtor në një firmë të madhe ligjore dhe shumë më tepër nëse arrin të bëhesh partner.

Menaxher i inxhinierisë

Menaxherët e inxhinierisë janë përgjegjës për mbikëqyrjen e projekteve të ndryshme, menaxhimin e ekipeve të ndryshme dhe komunikimin me klientët.

Inxhinier softuerësh

Inxhinier softuerit është një nga punët më të paguara në botë dhe ata punojnë pothuajse në të gjithë sektorët sot për shkak të fluksit të teknologjisë në të gjitha fushat e industrisë moderne.

Zhvillues uebi

Një aftësi e rrallë dhe e kërkuar, e cila për këtë arsye mund të jetë e shtrenjtë

Ortodont

Puna e një ortodonti përfshin ekzaminimin, diagnostikimin dhe rregullimin e çdo anomalie dentare që lidhet me pozicionin e nofullës dhe dhëmbëve.

Pilot dhe bashkë pilot i linjës ajrore

Kjo punë është për njerëz të guximshëm dhe entuziastë. Konsiderohet si një nga karrierat më të paguara në çdo kohë.

Mjek veteriner

A ju pëlqen të kujdeseni për kafshët përveç dëshirës për të ushtruar mjekësi? Profesioni i veterinerit mund t’ju lejojë të fitoni një pagë mujore shumë të kënaqshme.