Fun

Qeni qan për kujdestaren që i mungon

Një video e publikuar së fundmi ka dëshmuar lidhjen e qenve me kujdestarët e tyre.

Një ‘chow chow’ shihet e mërzitur për mungesën e kujdestares së saj, e cila ishte larguar nga shtëpia qe tre javë.

E bija e pronares për të dëshmuar këtë realizoi një video-thirrje me nënën e vet dhe kontakti me pronaren e mërziti shumë qenushin.

Shikojeni këtë video interesante: