Shkurt.ch

Restoranti zviceran renditet më i miri në botë

Në një renditje nga Elit Travlere (udhëtarët elitarë) restoranti zviceran “Ville de Crisse” ka arritur që këtë vit të renditet tetë vende më lart, duke u pozicionuar i pari në listën e restoranteve më të mira në botë.

Ky vlerësim është bërë bazuar nga votat e lexuesve të revistave që shpërndahen nëpër kompani e jahte private përreth botës, përcjell albinfo.ch.

Shefi i restorantit, Franck Giovannini, për një kohë të gjatë ka përcjellë punën e shefave të restoranteve që kanë fituar më parë, siç janë Frédy Girardet, Philippe Rochat dhe Benoît Violier.

Ky restorant shërben kuzhinë franceze dhe ndodhet në Crissier, jo shumë larg nga Lozana.

Menyja e këtij restauranti të shijshëm arrin vlerën e 390 frangave.