Lajme

Samiti i Diasporës në Tiranë, Rama i dorëzon Kombëtares ‘Shqiponjën e Artë’

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, i ka dorëzuar “Shqiponjën e Artë” trajnerit të Kombëtares shqiptare, Sylvihno, në Samitin e Diasporës në Tiranë.

“Duhet të ndërroj regjistër për të kaluar te kjo shqiponjë. Nuk e kam as për një shqiptar, as për një arbëresh. Shqiptar mund të lindësh, shqiptar mund të bëhesh. Dhe, këtë shqiponjë e kam për një shqiptar në lindje e sipër. Ftoj trajnerin e Kombëtares tonë, Sylvinho”, tha Rama.