Muzikë

SHKA “Dardania” bashkëorganizatore e festës për Ditën e Pavarësisë së Kosovës

Ansambli SHKA “Dardania” nga Winterthur-i bashkëorganizon një koncert të veçantë për të celebruar Ditën e Pavarësisë së Kosovës. Ky koncert do të jetë një gëzim i vërtetë për të gjithë ata që duan të festojnë dhe të ndjehen krenarë për vendin e tyre.

Përveç muzikës dhe valleve tradicionale, do të ketë gjithashtu ushqime të njohura të vendit.

Postimi i plotë

FESTOJMË SË BASHKU!

Në vazhdën e aktiviteteve kulturore dhe artistike të SHKA “DARDANIA” në Winterthur, ne vijojmë bashkëpunimet me rastin e festës së 17 Shkurtit, nën organizimin e shoqatës “SHARRI”, nga Waldkirch të (SG), do të marrim pjesë në këtë festë të madhe, bashkë edhe me ansamblin “DRITA” në Kreuzlingen, ku do të paraqitemi secili me pjesën e vetë të reportuarit, enkas për këtë festë të popullit tonë!

Jeni të mirëseardhur në festën e përbashkët!

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe teksti