Shqipëria

Shqipëria, “e preferuara e re” e Ballkanit

Si mund të bëhet më inovativ turizmi në Shqipëri?

 

Shqipëria, “e preferuara e re” e Ballkanit, është kthyer tashmë në një pol tërheqës edhe për vizitorët turq, duke thyer një rekord turistik, përcjell albinfo.ch.

Ambasada e Zvicrës në Shqipëri është mbështetëse e fuqishme e turizmit në Shqipëri. Së bashku me GIZ Albania, zyrtarët nga Ambasada e Zvicrës mbajti Platformën për Turizëm Inovativ në Tiranë – një konkurs ku biznese turizmi aplikojnë me ide inovative.

Theksohet se Andi Qyqja do të zgjerojë turizmin e çiklizmit malor, duke instaluar mbajtëse biçikletash nëpër autobusët e linjës – si për turistët, ashtu edhe banorët e zonave rurale.

Thuhet se destinacionet e ardhshme janë Korça, Gjirokastra, Vlora, Shkodra dhe Dibra.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, mjekër dhe teksti që thotë "The Mediterranean Diet is the healthiest the world. Icosist mostly plant- foods, egetables, grains, nuts, legumes and includes animal products nout poverty, created communities farmers fishermer living across he centuries. od odp waste has been recognised by UNESCO as humanity's Intangible Heritage. urty season unique to qualities today, such increasingly under pressure. provides creates which Foodprint Mediterran exhibition や Panaderat Portugal loring why the today. educat exhib Clausen, Myrto workshop, cookir"

Mund të jetë një imazh i 7 persona

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.