Shqiperia

Shqipëria me plazhe publike moderne

Tashmë kur sezona e turuzmit pritet të artijë pikun, Shqipëria ka mundësuar edhe plazhe publiker pa pages të cilat mund të shfrytëzohen nga turistët.

Këto plazhe prezentohen në vazhdimësi nga kryeministri shqiptar Edi Rama. Ai sot ndau pamje nga plazhet publike në Pogradec, transmeton albinfo.ch.

Rama shprehet se, në Pogradec janë mundësuar 7 plazhe publike me çadrat falas dhe hapësira të posaçme për personat me aftësi të kufizuara.

Edhe në Sarandë, është krijuar një model i plazhit publik, me çadra dhe shezllone të reja pa pagesë për pushuesit

Kryeministri Edi Rama, publikoi dje në rrjete sociale, pamje nga ky plazh, ku shiheshin çadra të vendosura me rregull, ambiente të pastra dhe pushues që po e frekuentojnë plazhin në këtë sezon veror.