Ekspozita

“Shqiponja” e Ruzhdi Ibrahimit, në garë për SPC Photo Award, në Gjenevë

Në mesin e fotografive të ekspozuara është edhe fotografia e Ruzhdi Ibrahimit me titullin «La majesté de l'aigle royal« (Madhështia e shqiponjës së malit)

Ekspozita fotografike e SPC Photo Award Gjenevë i hap portat më 30 mars 2023, nga ora 17.00. Ejani dhe shijoni vlerat e fotografive artistike të ekspozuara. Takoni autorët e fotografive dhe bisedoni me ta në një ambient të këndshëm!

Eja dhe voto nga 30 mars 2023 deri më 08 prill 2023!

Ju keni mundësinë të vlerësoni fotografitë e ekspozuara!

Për votim kërkohet prania fizike në lokalet e ekspozitës. Aty pranohet një kartelë me nr. të sigurisë dhe secili vizitor i ekspozitës mund të votoj për tri fotografitë e preferuara!

Në mesin e fotografive me format të madh është  e ekspozuar edhe fotografia e Ruzhdi Ibrahimit me titullin «La majesté de l’aigle royal« (Madhështia e shqiponjës së malit).

Galeria “Humanit’Art” është një galeri e veçantë, e cila i kushtohet artit dhe ndodhet në mes të Gjenevës (Plainpalais).

Adresa:        Galeria “Humanit’Art”

Rue du Diorama 14, 1204 Geneve.

Për informacione të aktualizuara mund të klikoni në faqen:

Concours / exposition de photographie à Genève (swissphotoclub.com)

Për konfirmimin e pjesëmarrjes në këtë faqe:

(6) SPC Photo Awards Geneva March 2023 | Facebook