Lajme

Shqiptari nga Zvicra që gjykoi mbi 2400 ndeshje futbolli

Bekim Zogaj është gjyqtari më i mirë shqiptar me pasaportë zvicerane, atij i është besuar drejtësia në mbi 2400 ndeshje deri më tani, shkuran albinfo.ch.

Për Zogaj, fati nuk është në duart njeriut, por vendimi është në duart e secilit person dhe kjo e fundit mjafton që të keni sukses.

“Fati nuk mund të marrë vendimet tuaja, por vendimi juaj mund të sjellë fat. Vendimi im para 25 viteve ishtë të bëhëm gjyqëtar i futbollit, ky vendim me ka sjellur shumë fat. Mbi 2400 ndeshje futbolli si arbiter kryesor, asistent, gjyqëtar i futsallit dhe kontrollor i arbitrimit”, shkruan Zogaj.

Dihet se Bekim Zogaj është një nga arbitrat shqiptar më të dalluar në arenën ndërkombëtare, i cili ka arritur të gjykojë shumë ndeshje në gjithë Evropën, e veçmas në ligën e Zvicrës. /Albinfo.ch