Integrimi

Shqiptarja Paula Mehmetukaj shkëlqen në billbordet e Stambollit

“Miss Universe Albania 2020”, Paula Mehmetukaj, po shkëlqen në Stamboll si imazhi zyrtar i kompanisë ndërkombëtare Tarik Ediz për vitin 2024, përcjell albinfo.ch.

Thuhet se ajo ka vazhduar të shkëlqej në skenat ndërkombëtare me elegancën dhe talentin e saj të jashtëzakonshëm.

Fotot dhe videot e saj për fushatën e Tarik Ediz kanë “pushtuar” billboardet e Stambollit, duke sjellë një shkëlqim të veçantë për bukurinë shqiptare në skenën ndërkombëtare.

Paula Mehmetukaj vazhdon të jetë fryma e projekteve të suksesshme dhe shkrepjeve artistike, duke e bërë të qartë se ajo është shumë më shumë se një fituese e “Miss Universe Albania”.

Por përtej këtyre projekteve të suksesshme dhe shkrepjeve artistike të fotografit të mirënjohur Endrit Mërtiri, përditshmëria e Paulës është e mbushur dhe me shumë angazhime të tjera.

Si pjesë e Kongresit Rinor Kombëtar, ajo kontribuon në rritjen dhe fuqizimin e zërit të rinisë shqiptare në kongreset evropiane dhe ndërkombëtare.

Paula Mehmetukaj po shfaqet si një shembull frymëzues i suksesit dhe përkushtimit, duke treguar se e bukura dhe modelingu janë jo vetëm një pasion, por edhe një pjesë e pandarë e jetës së saj të përditshme.