Shkurt.ch

“Spectacles”, syzet “Snapchat” mbërrijnë në Evropë

“Spectacles” quhen syzet e reja të rrjetit social më të preferuar për të rinjtë “Snapchat”. Ato kanë një video kamerë të integruar, e cila lidhet me “Snapchat” përmes Bluetooth ose Wi-Fi-së.  Kamera e syzeve realizon video 10-sekondëshe në një kënd tejet të gjerë për të reflektuar syze.
Në “Snapchat” videot e kapura shfaqen në formatin e plotë, kur përdoruesit mund ta rrotullojnë imazhin për të parë çdo gjë të kapur.
Tashmë këto syze kanë mbërritur në Evropë, kur dolën në shitje në Londër, Paris, Berlin, Barcelonë dhe Venecia. Syzet kushtojnë 129 euro.
Është hera e parë që syzet e rrjetit social të fotove dhe videove që zhduken shiten jashtë Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Linjat ajrore më të mira në botë
Në një renditje të re të kompanive ajrore, “Singapor Airlines” udhëheq në drejtim të cilësisë dhe shërbimit, transmeton albinfo.ch.