Lajme

Studiuesit zviceranë nxjerrin fakte dhe objekte unike në Shqipëri

Projekti nga Universitetet e Gjenevës, me zbulime të reja historike në Shqipëri

Është bërë e ditur se një nga parqet arkeologjike më interesante të Shqipërisë është qyteti antik i Orikumit, shkruan albinfo.ch.

Gjatë një vizite stafi i ambasadës së Zvicrës pa punën e një projekti nga Universitetet e Gjenevës dhe Tiranës, të mbështetur nga Zvicra, i cili ka nxjerrë fakte dhe objekte interesante e unike nga kjo vendndodhje historike.  /Albinfo.ch

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania

Fotografia e Embassy of Switzerland in Albania