Albinfo plus

VIDEO: Dy ditët kur Cyrihu vallëzoi nën ritmet e nxehta shqiptare

MË 2 DHE 3 KORRIK 22 ËSHTË MBAJTUR NË CYRIH EDICIONI I DYTË I FESTIVALIT ALBA FESTIVAL. ËSHTË FJALA PËR FESTIVALIN MË TË MADH NËN QIELL TË HAPUR ME MUZIKË SHQIPE, NË EVROPË E MË GJERË.

Platforma mediale albinfo.ch online&print ju sjell atmosferën në formatin video: VIDEO

VIDEO