E-Diaspora

Vils: Shqiptari injoron shenjën “STOP” dhe aksidentohet me çiklistin gjerman

Në kryqëzimin në fjalë, 30-vjeçari shqiptar mohoi shenjën “STOP” dhe vijoi rrugën pa u ndalur. Çiklisti gjerman në anën tjetër nuk mund të ndalej në anën e djathtë, duke u përplasur kështu me veturën.

Në 12 shtator 2018 rreth orës 19.30 një gjerman 52-vjeçar ishte duke kryer gara me biçikletën e tij mbi rrugën Weißhauslandesstraße (L396), në të njëjtën kohë kur një shqiptar 30-vjeçar mori rrugën me veturën e tij drejt rrugës Fernpassstraße (B179) ose te udhëkryqi për Vils, shkruan krone.at.

Në kryqëzimin në fjalë, 30-vjeçari shqiptar mohoi shenjën “STOP” dhe vijoi rrugën pa u ndalur. Çiklisti gjerman në anën tjetër nuk mund të ndalej në anën e djathtë, duke u përplasur kështu me veturën.

Çiklisti mbeti i plagosur dhe u dërgua me urgjencë në spital, derisa shoferi shqiptar nuk pësoi lëndime.