Bukuri

Albana Shabani

Modele

Albana Shabani, shqiptarja që pak muaj më parë pati fituar kurorën “Mis Schwarzwald 2013”, është zgjedhure treta në një konkurrencë për titullin “Miss Süddeutschland 2014” (Mis Gjermania e Jugut), që është mbajtur të enjten, më 8 janar.

Vajza 18 vjeçe nga qyteti Triberg ka qenë dje pjesë e një gare, fituesja e të cilës merr pjesë drejtpërdrejt në garën për Mis Gjermaninë 2014, shkruan regiotrends.de. Dhe, ky privilegj i ka takuar kësaj here studentes 27 vjeçe të menaxhmentit dhe biznesit Mareen Wehner nga Heilbronni. Vendin e dytë ose titullin e shoqërueses së parë të misit të ri e ka fituar Michaela Ciernioch, një profesioniste 24 vjeçare në fushën e automobilave.

Wehner, e zgjedhur “Mis Gjermania Jugore” do të marrë pjesë në spektaklin e zgjedhjes së Misit të Gjermanisë që mbahet më 8 shkurt 2014 në Europa Park në Rust. E posazgjedhura ka përvojë të mirë në këso garash. Vetëm dy vite më parë Mareen Wehner kishte fituar titullin e të dytës në garën për Mis Gjermania, që është një bazë e mirë për garën që e pret më 8 shkurt.

Ndërsa Albana Shabani është duke ndjekur mësimet në gjimnazin ekonomik në Furtwangen dhe qysh si e vogël kishte ëndërruar të fitonte në një garë për mis.

Si nxënëse e rregullt që është, ajo menjëherë pas garës ka vazhduar për në shkollë. Albana në asnjë mënyrë nuk mendon të braktisë shkollën për shkak të angazhimit si mis Schwarzwald. Në vitin 2015 ajo do të bëjë abiturën dhe pastaj të fillojë studimet. Aktualisht është duke mësuar gjuhën e pestë, spanjishten. Ajo e zotëron gjuhën e prindërve, shqipen dhe veç saj edhe gjermanishten, anglishten dhe frëngjishten.

albana shabani

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriAlbana Shabani
  • Vendi ku vepron:Triberg-Gjermani
  • Profesioni:Modele

  WHO’S WHO të tjera