Muzikë

Elhaida Dani

Këngëtare

Këngëtarja me origjinë nga Shkodra për adhuruesit ka sjellë këngën “Baciami e Basta”, e shkruar posaçërisht për të nga Francesco Silvestre, i grupit „Moda“.

Me këtë këngëtar dhe autor Elhaida u ngjit në skenën e emisionit “The Voice of Italy”, me një duet të magjishëm.

Pas sukseseve në Shqipëri, ku ajo ka marrë çmimin Artistja e re më e mirë në edicionin e 9-të të “Top Fest”, dhënë nga fondacioni mediatik “Dritan Hoxha” dhe e çmimit të madh po në këtë edicion, karriera e Elhaidës mori hov në Itali pas fitores së saj në spektaklin e talenteve ‘The Voice Of Italy’.

 

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriElhaida Dani
  • Prejardhja:Shkodër-Shqipëri
  • Vendi ku vepron:Shqipëri-Itali
  • Profesioni:Këngëtare
  • Kontakti www.elhaidadani93.com

  WHO’S WHO të tjera