Boks

Ardian Krasniqi

Boksier

Boksieri 16 vjeçar, Ardian Krasniqi po merr lëvdata nga të gjitha anët. Para së gjithash, edhe nga xhaxhai i tij, legjenda e boksit, Luan Krasniqi.

Klubi i boksit Rottweil ka korrur sukses të plotë në garat për kupën Schönberg, në Pfullingen. Për këtë sukses meritat i takojnë edhe Krasniqit. Jo Luanit, por nipit të tij, Ardianit, boksierit shumë të talentuar 16 vjeçar i cili fitoir në kategorinë e juniorëve kundër Kamil Bochnia me rezultat bindës 3:0.

Bochnia ka qenë edhe kampion i Gjermanisë ndërsa tash, pas humbjes nga Krasniqi, bilanci është në favor të shqiptarit.

Ka qenë një meq luftarak, të cilin Ardiani e ka dominuar tërë kohën. 16 vjeçari po korrë tashmë lëvdata nga të gjitha anët. Dhe, që është më me rëndësi, edhe nga xhaxhai i tij, legjenda e boksit gjerman, Luan Krasniqi.

“Jam i entuziazmuar se sa me zell dhe ambicie trajnon ai. Kur e mendoj se si kam boksuar unë në moshën e tij, më duhet ta them se është bukur të shohësh, se me çfarë teknike bokson ai dhe se si i lëviz këmbët”, ka thënë Luan Krasniqi duke komentuar suksesin e nipit të tij, Ardian Krasniqi.

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriArdian Krasniqi
  • Prejardhja:Suharek-Kosovë
  • Profesioni:Boksier

  WHO’S WHO të tjera