Drejtësi

Léonard A. Bender

Avokat

Vendlindja : Fully (VS)

Qyteti ku jeton në Zvicër : Fully (VS)

 

Profili

Që nga viti 1984, i diplomuar në Shkenca politike dhe në Drejtësi në Universitetin e Gjenevës. Avokat pranë gjykatës në Valis.

Para 1984, hotelier i rangut të lartë, shef hoteli luksoz në Zvicër dhe jashtë vendit.

Ish-kryetar i Partisë Radikale demokratike zivërane (PRD), 2004-2008.

Ish-kryetar i partisèe liberale radikale valezane (PLR), 2004-2009. 

 

Përvojat në lidhje me mergimin/Ballkanin

Nën-Kryetar i shoqatës albinfo.ch.

 

Integrimi/zhvillimi : cilat janë prioritetet? 

Pjesëmarrja në jetën qytetare dhe politike, njohuria e gjuhës si dhe integrimi profesional.

 

Kontakti

Etude d’avocat
Avenue de la Gare 17
Case postale 56
1920 Martigny
027 723 35 35
079 225 79 79
[email protected]

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriLéonard A. Bender
  • Prejardhja:Fully (VS)-Zvicër
  • Vendi ku vepron:Fully (VS)-Zvicër
  • Profesioni:Avokat
  • Kontakti [email protected]

  WHO’S WHO të tjera