Gjinekolog

Imer Hajdari

Gjinekolog

Pas Bernit dhe Cyrihut , St. Galleni është qendra e tretë rajonale e Zvicrës që bëhët me një ordinancë të re gjinekologjike të hapur nga mjeku shqiptar i ardhur nga Gjermania, Dr. med. Imer Hajdari.

Në prani të një numri solid të musafirëve të ftuar si mjek, politikanë e intelektualë të tjerë, dr. Hajdari preu të shtunën shiritin inagurues të ordinancës së parë gjinekologjike të një mjeku shqiptar në qytetit e St. Gallenit.

Ordianca gjinekologjike ofron shërbime për të gjithë pacientët pa dallim nacionalitete, tha dr. Hajdari në ceremoninë e përurimit.

Ordinanca gjinekologjike rritë cilësinë e panifikimit të familjës për nënat e reja shqiptare që kanë vështirësi komunikimi gjuhësor, pasiqë në këtë ordinancë pacientët mund të flasin edhe shqip, u tha në ceremoninë e prerjës së shiritit.

Në këtë ordinancë gjinekologjike krahas doktor Hajdarit, janë të angazhuar dhe ishin prezentë edhe dy mjek të tjerë, gjermani Michael Arnold dhe mjeku tjetër shqiptar dr. Shaban Bajrami.

Hapjen e kësaj ordinance gjinekologjike e përshendeti edhe deputeti i asamblesë komunale të Wilit, Arbër Bullakaj bashkë me mjekun e ri shqiptar Lirim Ademin.

Kjo oridnancë gjinekologjike me shërbime obstetrike dhe onkologjike gjendet fare pranë qendrës së qyteti dhe stacionit hekurudhor, në rrugën Rosenbergstarsse 32, në St. Gallen.

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriImer Hajdari
  • Prejardhja:Drenas-Kosovë
  • Vendi ku vepron: Munih, Germani
  • Profesioni:Gjinekolog

  WHO’S WHO të tjera