Sport

Xherdan Shaqiri :„Urime 5 vjetori i pavarësisë“

Futbollisti shqiptar nga Kosova, Xherdan Shaqiri uron ditën e pavarësisë së Kosovës.

Futbollisti shqiptar nga Kosova, Xherdan Shaqiri uron ditën e pavarësisë së Kosovës.

Shaqiri, i cili është i lindur në Gjilan, por është rritur në Zvicër, kurse që nga vera është pjesë e skuadrës së madhe evropiane Bayern, ka shfrytëzuar Instagramin për të shprehur kënaqësinë e tij dhe për të uruar fansat e tij shqiptarë.