Fun

“Zhduket” rreziku i rënies së telefonit nga duart

Pajisja e veçantë mund të përshtatet për çdo lloj pajisjeje – iPhone, Samsung apo edhe tabletë të ndryshëm.

Njerëzit më kurrë nuk duhet të kenë frikë se do t’iu bie telefoni nga duart, falë një unaze të re të shpikur me emrin “Torras”.

Unaza e lehtë e bën më të lehtë bartjen e telefonit, madje edhe më me stil.

Ajo mund të sillet për 360 shkallë duke mundësuar lëvizjen e lirshme dhe në çdo kënd.

Mund të përdoret telefoni në formë vertikale, apo edhe në atë horizontale për të shikuar video.

Pajisja e veçantë mund të përshtatet për çdo lloj pajisjeje – iPhone, Samsung apo edhe tabletë të ndryshëm.

 

http://mashable.com/2017/07/31/torras-phone-finger-ring/?utm_cid=hp-r-10#pPUq8tre9iqA