Shqipëria

Zvicra shpreh vizionin e përbashkët për mbështetjen e zhvillimit të Shqipërisë

Zvicra kontribuon për punësimin e rinisë dhe përmirësimin e demokracisë dhe qeverisjes

Një takim i frytshëm sot me Bordin e Drejtuesve të Helvetas Swiss Intercooperation.

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

Presidentja e Bordit dhe ish-deputete në Parlamentin e Zvicrës, Regula Rytz dhe Ambasadorja e Zvicrës, Ruth Huber, shprehën vizionin e përbashkët për mbështetjen e zhvillimit të Shqipërisë, duke kontribuar për punësimin e rinisë dhe përmirësimin e demokracisë dhe qeverisjes, me fokus te niveli bashkiak.

Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI